AXXIS Nova

10000 m2
Teren Resort
10000 m2
Plajă privată
10000 m2
Spații Verzi
100 m2
Piscine încălzite

PRIMUL CONCEPT INTEGRAT DIN MAMAIA NORD

Avem o țară frumoasă ca o colindă și asta ne obligă pe noi, cei de la AXXIS Nova, să construim un proiect imobiliar unic chiar pe malul mării, unde istoria locului și natura se acompaniază feeric cu designul și spiritul conceptului nostru arhitectural, într-o simfonie a armoniei.
„Arhitectura este sculptura locuită” spunea unicul Brâncuși. Asta au dorit și cei doi oameni de afaceri, Florin și Daniel Cârstocea, când au dat viață visului AXXIS, să evidențieze prin avangardismul proiectului și facilitățile complexe pe care le-au integrat în Resort, că românii știu să aprecieze natura și viața și merită ce este mai frumos și mai bun.
Acest proiect, de mare anvergură, construit din fonduri proprii, cu capital românesc, de cei doi oameni de afaceri, are deja ridicat primul imobil Madrid, unde se lucrează la finisajele interioare  ale celor 269 de apartamente noi de vânzare cu vedere la mare.
AXXIS Nova Resort & Spa este deja evaluat și apreciat, la cele mai înalte standarde de specialiștii de Real Estate din România, obținând premiul „Best Project 2021” la Gala Romanian Property Awards și premiul „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului 2022”, acordat în cadrul Galei Real Estate Magazine.

Proiectul AXXIS Nova Resort & Spa

Urmează să fie ridicate alte cinci imobile în formă de nave de croazieră, care împreună cu hotelul de cinci stele Axxis Mundi, vor constitui impresionanta Armada – AXXIS Nova, gata să vă ducă într-o croazieră plină de senzații atemporale.

Resortul nostru, prin facilitățile și serviciile high-end pe care le pune la dispoziția clienților, va fi un nou și ridicat reper pe piața de Real Estate și cea de turism, atât din România cât și de pe întreg mapamondul.

AXXIS Nova va fi activ pe tot parcursul anului, oferind rezidenților un randament financiar minim de 8% (raportat strict la un interval de 90 de zile pe durata verii)

STILURI DE AMENAJARE

Pentru a beneficia de un maximum de confort, clienții AXXIS Nova Resort & SPA au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 3 stiluri de amenajare propuse de dezvoltator.
Astfel, fiecare apartament, indiferent de numărul de camere, va putea urma liniile Luna, Solis și AXXIS.
Diferite atât din punct de vedere estetic, cât și al bugetului, cele trei stiluri de amenajare dezvoltate de către designerii noștri vor fi puse în practică în funcție de preferințele tale.

Axxis

Stilul AXXIS este elegant, cu materiale de cea mai înaltă calitate: marmură, piese metalice aurii care conferă un aspect regal întregii amenajări. Este o nouă definiție a luxului, perfect pusă în valoare de spațiile vitrate ample ale apartamentelor, cu vedere spre Marea Neagră.

Solis

Solis este un stil de amenajare mediteranean, care foloseste culori calde. Privilegiază materialele naturale: prezența lemnului natúr se armonizează perfect cu textilele din iută, in, bumbac. Nuanțele din sfera culorilor pământului sunt contrabalansate de alb, dar și de elemente cromatice mai pregnante, precum verdele.

Luna

Stilul Luna este caracterizat de linii minimaliste, fiind perfect pentru cei ce aleg simplitatea. Sintagma „Less is more” a arhitectului Ludwig Mies van der Rohe, este deja celebră pentru caracterizarea acestui stil mereu modern. Caracteristica de bază a acestui mod de amenajare este funcționalitatea. În plan cromatic regăsim nuanțe neutre iar materialele folosite completează exigențele confortului modern.

Uimitoarea noastră echipă de vânzari

Alexandru Bocunescu

Alexandru Bocunescu

SALES MANAGER

Marius Frăţoiu

Marius Frăţoiu

SALES CONSULTANT

CRISTIAN DINA

CRISTIAN DINA

SALES CONSULTANT

Spații verzi

15.000 mp

grădini cu cireși japonezi

plante exotice

grădini suspendate

grădini în stil Versailles

terenuri de sport

zone de relaxare pe iarbă