AXXIS Nova Resort & Spa

,,Arhitectura este sculptura locuită.” Așa credea și spunea, unicul Constantin Brâncuși. Noi, cei de la AXXIS Nova am inovat un concept modern și integrat pe piața de Real Estate din România, construind un complex rezidențial de lux de apartamente noi în Mamaia Nord, o sculptură care să ne definească și să dezvăluie lumii întregi spiritul artistic românesc.

Inspirați și de sintagma profundă a lui Horațiu: ,,Carpe diem” vrem să transformăm fiecare clipă a rezidenților noștri, într-o poveste plină de senzații și sentimente de neuitat, pe care să o trăiască toată viața, în apartamente noi și moderne, într-un resort de lux, în care standardul lor de viață să fie ridicat la nivel de artă.

Pentru acest fascinant complex rezidențial din Mamaia am ales o locație de poveste, chiar pe malul Mării Negre unde dăm viață unui proiect de o eleganță epică și rafinată, cu apartamente premium, vitrate generos, construite din materiale de ultimă generație, smart, cu terase extrem de spațioase din care simfonia mării și zâmbetul blând al soarelui îți vor da sentimentul perpetuu de libertate și fericire.

Dezvoltatorul imobiliar a conceput universul AXXIS Nova din șase imobile rezidențiale, high-end, în formă de nave de croazieră, o adevărată Armada care abia așteaptă să exploreze mările împreună cu tine, un hotel de 5* Axxis Mundi, care va fi deschis pe tot parcursul anului și facilități multiple, la doar un buton distanță care îți vor depăși toate așteptările, cum ar fi:

 • suprafață resort 50.000 m2
 • suprafață spații verzi 15.000 m2 (grădini de cireși japonezi și în stil Versailles)
 • plajă de 20.000 m2 Blue Flag administrată privat (cu tot ce ai visat: terenuri de sport, baruri, masaj, bibliotecă, locuri de joacă pentru copii, etc.)
 • 1600 m2 piscine încălzite
 • galerie comercială exclusivistă
 • galerie de artă
 • SPA
 • intimitate & securitate (monitorizare video, bariere de acces)
 • parcări subterane & supraterane
 • locuri de joacă pentru copii
 • hotel pentru animale de companie (cu parc dedicat)

apartamente de vânzare cu vedere la mare în Mamaia Nord

DESCOPERĂ OFERTELE DISPONIBILE: GARSONIERE, APARTAMENTE 2 ȘI 3 CAMERE DE VÂNZARE ÎN MAMAIA NORD, ÎNTR-UN COMPLEX REZIDENȚIAL UNIC

Dacă îți dorești garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere de vânzare în Mamaia Nord, aici poți vedea tot ce ți-ai putea imagina sau poate mult mai mult.

Intră aici să vizualizezi propuneri inedite, de apartamente de lux cu vedere la mare.

Te invităm în emblematicul complex rezidențial din Mamaia Nord AXXIS Nova, să alegi studiouri sau apartamente de top, din care să privești cel mai frumos răsărit pe viață.

Facilități de Excepție

Marea ne-a ales, marea ne-a cucerit și tocmai din acest motiv menirea noastră este grija față de mediul natural, cu accent pe modul sănătos și activ de viață al comunității.

Pentru aceasta am conceput în AXXIS Nova Resort & SPA, o serie de facilități de o varietate complexă și la un standard extrem de ridicat, prin care să îmbinăm utilul cu plăcutul si care să  le ofere comunității noastre o viața animată și relaxantă.

Fitness & SPA

Restaurante cu specific divers

Cafenele & Bistro

Grădină suspendată

Grădină cu cireși japonezi

Clinică de estetică facială & corporală

Terenuri de tenis, volei și fotbal

Teren de squash

Fântâni arteziene

Piscină acoperită și încălzită

De ce AXXIS Nova?

Un concept arhitectonic futurist, cu imobile în formă de navă de croazieră, 15.000 mp de spații verzi și facilități de resort ce-ți depășesc așteptările.

Apartamente de vânzare în Mamaia Nord cu vedere la mare, terase spațioase și multe alte surpize plăcute, care abia așteaptă să le descoperi…

-15.000 m2
-grădini cu cireși japonezi
-plante exotice
-grădini suspendate
-grădini în stil Versailles
-terenuri de sport
-zone de relaxare pe iarbă

Spații verzi

-20.000 m2
-sezlonguri & baldachine
-bibliotecă pe plajă
-locuri de joacă copii
-terenuri de sport
-cabine schimb și dușuri
-zonă de sporturi nautice
-beach baruri

Read More

Plajă administrată privat

-apartamente spațioase, smart, înălțime 1,90m
-gresie Keratile
-profile Reynaers 8 camere
-geam tripan Saint-Gobain
-sanitare Geberit și Grohe
-parchet triplu stratificat
-încălzire în pardoseală Rehau
-fațadă complet ventilată
Read More

Finisaje de top

-terase ample 5-200 m2
-marea vizibilă din toate apartamentele
-pardoseală flotantă
-balustradă exterioară din sticlă laminată securizată
-balustradă interioară metalică
Read More

TERASE CU UN VIEW DE VIS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Localizarea favorabilă este esențială pentru orice proiect imobiliar de succes. Complexul de apartamente noi AXXIS Resort & SPA este amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, chiar în prima linie la malul Mării Negre (practic, complexul se dezvoltă pe tot lotul cuprins între bulevard și mare) și beneficiază de proximitatea a numeroase facilități de relaxare, inclusiv binecunoscutele cluburi din stațiune.

Pentru a vedea garsonierele / studiourile și apartamentele de 2 sau de 3 camere oferite spre vânzare în cadrul complexului din Mamaia Nord, accesați butonul “Disponibilitate” de pe site.

Alegeți etajul preferat și veți vedea o listă cu locuințele disponibile, împreună cu alte detalii importante precum schița apartamentelor, suprafața totală estimată, amenajările existente și prețul acestora în funcție de opțiunile de plată.

Pentru blocul Madrid aflat în curs de finalizare și pentru care apartamentele disponibile sunt deja limitate, modalitățile de plată sunt următoarele:

 • avans 95% si 5% la predare (discount 8%)
 • avans 50% si 50% la predare (discount 5%)
 • avans 30% si 70% la predare

Prețurile pentru apartamentele de vânzare diferă în funcție de avansul achitat. Pentru blocul Monte Carlo, modalitățile de plată vor fi anunțate în curând.

Da, se poate achita un avans de 25% și apoi 24 de rate lunare direct la dezvoltator.

Pe baza datelor oferite de INS rezultă un randament de peste 7% anual, dar pentru că AXXIS Nova va fi un complex funcțional tot anul, nu doar în perioada sezonului estival, randamentul poate crește simțitor.

În acest moment blocul Madrid este în curs de finalizare. Cele 252 de unități locative din acest prim bloc al complexului oferă o varietate impresionantă de opțiuni, de la spațioasele studiouri la elegantele apartamente cu 2 sau 3 camere, până la penthouse-urile spectaculoase. Indiferent de preferințe, aici vei găsi locuința perfectă pentru a experimenta rafinamentul și stilul de viață sofisticat.

Ansamblul rezidențial deveni funcțional în etape, pe măsură ce construim.

Mai multe detalii legate de stadiul construcțiilor și video-uri relevante poți găsi accesând pagina dedicată.

Vrei să primești mai multe detalii legate de ofertele noastre sau să faci o vizionare direct la showroom-ul nostru de pe Bulevardul Mamaia Nord 145? Contactează-ne acum folosind:

Telefon: +(40)744.305.050
E-mail: sales@AxxisNova.ro
Formularul din pagina de contact

Aici, la AXXIS Nova Resort & SPA, ne-am propus și ne-am preocupat să folosim branduri de renume care să mulțumească orice proprietar. Astfel:

 • instalația de încălzire în pardoseală este realizată cu sistemul Rehau®
 • gresia porțelanată, rectificată şi colorată în masă este din Spania de la Keratile®
 • ușile de intrare sunt metalice, antiefracție
 • ușile de interior sunt celulare, de la Porta Doors®
 • suprafețele vitrate sunt generoase, cu tâmplărie de aluminiu Master Line 8(8 camere) de la Raynaers® Aluminium
 • sticla este securizată, tratată termic şi chimic anticoroziune şi este produsă de Saint Gobain®. Grosimea foilor de sticlă este diferită pentru a oferi şi izolație fonică, nu doar termică
 • sticla balustradelor este de asemenea securizată şi tratată anticoroziune
 • BCA-ul folosit este de la Ytong®şi Celco®, iar gipscartonul (împreună cu toate sistemele de prindere) de la Rigips®
 • Fațadele sunt complet ventilate, cu vata bazaltică de la Rockwool®şi fibrociment colorat în masă produs de Equitone®. Toate elementele de prindere ale elementelor de faţadă sunt realizate cu piese inoxidabile pentru a conferi o fiabilitate înaltă
 • Pardoseala flotantă de pe terase este realizată cu Pedestal Prime®şi Eterno Ivica

În calitate de dezvoltatori, oferim garanții pentru finisaje conform legislației.

Conform legii, cumpărătorul de locuințe noi este protejat de viciile ascunse ale construcției, apărute într-un interval de 3 ani de la recepția lucrării, 10 ani pentru hidroizolația şi termoizolația teraselor blocului, iar structura de rezistență sunt garantată pe toată durata de existență a construcției.

Pentru că nu cumperi doar un apartament, ci şi un stil de viaţă exclusivist, considerăm că era necesar ca primul proiect rezidenţial şi hotelier integrat de la malul Mării Negre să ofere o listă lungă de facilităţi disponibile, în majoritatea lor, tot timpul anului.

 • Poziţie privilegiată în prima linie a Mării Negre
 • Peste 50.000 mp de resort, plus 20.000 mp de plajă Blue Flag administrată privat
 • Peste 15.000 de mp de spaţii verzi
 • Parcare subterană
 • Centru SPA
 • Piscine încălzite, acoperite şi neacoperite
 • Centru medical şi clinică de înfrumuseţare
 • Hotel pentru anuimale de companie cu parc dedicat
 • Lounge-uri
 • Restaurante şi cafenele
 • Terenuri de sport la interior, la esterior şi pe plajă
 • Locuri de joacă interioare, exterioare şi pe plajă
 • Galerii comerciale
 • Working hub & business center
 • Turn de belvedere
 • Zone de promenadă şi relaxare

Complexul de apartamente este situat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, în apropierea bine-cunoscutelor cluburi. Se poate ajunge atât de pe A2, urmând șoseaua de centură a Constanței, cât şi de pe A4 dinspre Năvodari. Distanța până la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este de doar 25 de km, deci aproximativ jumătate de oră de mers cu mașina. De la Gara Constanța se pot lua mai multe mijloace de transport în comun care ajung până în complex, dar şi taxiuri sau curse de ride sharing.

Sau dacă veniţi pe calea apei, puteţi ancora în dreptul plajei Blue Flag AXXIS Beach.

Complexul rezidențial şi hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se află în partea de sud a staţiunii Mamaia Nord, deci oferă căi rapide către atracţii din oraşul Constanţa sau din judeţ.

 • 2 minute (1,2 km) până la Fratelli, Loft, Ego, Brize
 • 12 minute (9 km) până la Delfinariu
 • 19 minute (13 km) până la Cazinoul din Constanța
 • 20 minute (13 km) până în portul turistic Tomis
 • 19 minute (12 km) până în Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic
 • 1:40 minute (115 km) până în Delta Dunării
 • 26 (25 km) minute până la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu
 • 2:32 minute (249 km) până la Aeroportul Internațional Henry Coandă
 • 28 de minute (15 km) până la dana de pasageri din Portul Constanţa

Spații verzi

15.000 mp

grădini cu cireși japonezi

plante exotice

grădini suspendate

grădini în stil Versailles

terenuri de sport

zone de relaxare pe iarbă