AXXIS Nova Resort & Spa

,,Arhitectura este sculptura locuită.” Așa credea și spunea, unicul Constantin Brâncuși.

Noi, cei de la AXXIS Nova am inovat un concept modern și integrat pe piața de Real Estate din România, construind un complex imobiliar de top pe litoralul din Mamaia Nord, o sculptură care să ne definească și să dezvăluie lumii întregi spiritul artistic românesc.

Inspirați și de sintagma profundă a lui Horațiu: ,,Carpe diem” vrem să transformăm fiecare clipă a rezidenților noștri , într-o poveste plină de senzații și sentimente de neuitat, pe care să o trăiască toată viața, în apartamente noi și moderne, într-un resort de lux, în care standardul lor de viață să fie ridicat la nivel de artă.

Pentru acest fascinant complex rezidențial din Mamaia am ales o locație de poveste, chiar pe malul Mării Negre unde dăm viață unui proiect de o eleganță epică și rafinată, cu apartamente premium, vitrate generos, construite din materiale de ultimă generație, smart, cu terase extrem de spațioase din care simfonia mării și zâmbetul blând al soarelui îți vor da sentimentul perpetuu de libertate și fericire.

Dezvoltatorul imobiliar a conceput universul AXXIS Nova din șase imobile rezidențiale, high-end, în formă de nave de croazieră, o adevărată Armada care abia așteaptă să exploreze mările împreună cu tine, un hotel de 5* Axxis Mundi, care va fi deschis pe tot parcursul anului și facilități multiple, la doar un buton distanță care îți vor depăși toate așteptările, cum ar fi:

 • suprafață resort 50.000 m2
 • suprafață spații verzi 15.000 m2 (grădini de cireși japonezi și în stil Versailles)
 • plajă de de 20.000 m2 administrată privat (cu tot ce ai visat: terenuri de sport, baruri, masaj, bibliotecă, locuri de joacă pentru copii, etc.)
 • 1600 m2 piscine încălzite
 • galerie comercială exclusivistă
 • galerie de artă
 • SPA
 • intimitate & securitate (monitorizare video, bariere de acces)
 • parcări subterane & supraterane
 • locuri de joacă pentru copii
 • hotel pentru animale de companie (cu parc dedicat)

apartamente excepționale cu vedere la mare

DESCOPERĂ OFERTELE DISPONIBILE: GARSONIERE, APARTAMENTE 2 ȘI 3 CAMERE DE VÂNZARE ÎN MAMAIA NORD, ÎNTR-UN COMPLEX REZIDENȚIAL UNIC

Dacă îți dorești garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere de vânzare în Mamaia Nord, aici poți vedea tot ce ți-ai putea imagina sau poate mult mai mult.

Intră aici să vizualizezi propuneri inedite, de apartamente de lux pe litoral.

Te invităm în emblematicul complex rezidențial din Mamaia Nord AXXIS Nova, să alegi studiouri sau apartamente de top, din care să privești cel mai frumos răsărit pe viață.

Facilități de Excepție

Marea ne-a ales, marea ne-a cucerit și tocmai din acest motiv menirea noastră este grija față de mediul natural, cu accent pe modul sănătos și activ de viață al comunității.

Pentru aceasta am conceput în AXXIS Nova Resort & SPA, o serie de facilități de o varietate complexă și la un standard extrem de ridicat, prin care să îmbinăm utilul cu plăcutul si care să  le ofere comunității noastre o viața animată și relaxantă.

Fitness & SPA

Restaurante cu specific divers

Cafenele & Bistro

Grădină suspendată

Grădină cu cireși japonezi

Clinică de estetică facială & corporală

Terenuri de tenis, volei și fotbal

Teren de squash

Fântâni arteziene

Piscină acoperită și încălzită

De ce AXXIS Nova?

Un concept arhitectonic futurist, cu imobile în formă de navă de croazieră, 15.000 mp de spații verzi și facilități  de resort ce-ți depășesc așteptările.

Apartamente de vânzare în Mamaia Nord, cu terase spațioase cu vedere spre mare, si multe alte surpize plăcute, care abia așteaptă să le descoperi…

-15.000 m2
-grădini cu cireși japonezi
-plante exotice
-grădini suspendate
-grădini în stil Versailles
-terenuri de sport
-zone de relaxare pe iarbă

Spații verzi

-20.000 m2
-sezlonguri & baldachine
-bibliotecă pe plajă
-locuri de joacă copii
-terenuri de sport
-cabine schimb și dușuri
-zonă de sporturi nautice
-beach baruri

Read More

Plajă administrată privat

-apartamente spațioase, smart, înălțime 1,90m
-gresie Keratile
-profile Reynaers 8 camere
-geam tripan Saint-Gobain
-sanitare Geberit și Grohe
-parchet triplu stratificat
-încălzire în pardoseală Rehau
-fațadă complet ventilată
Read More

Finisaje de top

-terase ample 5-200 m2
-marea vizibilă din toate apartamentele
-pardoseală flotantă
-balustradă exterioară din sticlă laminată securizată
-balustradă interioară metalică
Read More

TERASE CU UN VIEW DE VIS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Localizarea favorabilă este esențială pentru orice proiect imobiliar de succes. Complexul de apartamente noi AXXIS Resort & SPA este amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, chiar în prima linie la malul Mării Negre (practic, complexul se dezvoltă pe tot lotul cuprins între bulevard și mare) și beneficiază de proximitatea a numeroase facilități de relaxare, inclusiv binecunoscutele cluburi din stațiune.

Pentru a vedea garsonierele / studiourile și apartamentele de 2 sau de 3 camere oferite spre vânzare în cadrul complexului din Mamaia Nord, accesați butonul “Disponibilitate” de pe site.

Alegeți etajul preferat și veți vedea o listă cu locuințele disponibile, împreună cu alte detalii importante precum schița apartamentelor, suprafața totală estimată, amenajările existente și prețul acestora în funcție de opțiunile de plată.

Pentru blocul Madrid aflat în curs de finalizare și pentru care apartamentele disponibile sunt deja limitate, modalitățile de plată sunt următoarele:

 • avans 95% si 5% la predare (discount 8%)
 • avans 50% si 50% la predare (discount 5%)
 • avans 30% si 70% la predare

Prețurile pentru apartamentele de vânzare diferă în funcție de avansul achitat. Pentru blocul Monte Carlo, modalitățile de plată vor fi anunțate în curând.

Da, se poate achita un avans de 25% și apoi 24 de rate lunare direct la dezvoltator.

Pe baza datelor oferite de INS rezultă un randament de peste 7% anual, dar pentru că AXXIS Nova va fi un complex funcțional tot anul, nu doar în perioada sezonului estival, randamentul poate crește simțitor.

În acest moment blocul Madrid este în curs de finalizare. Cele 252 de unități locative din acest prim bloc al complexului oferă o varietate impresionantă de opțiuni, de la spațioasele studiouri la elegantele apartamente cu 2 sau 3 camere, până la penthouse-urile spectaculoase. Indiferent de preferințe, aici vei găsi locuința perfectă pentru a experimenta rafinamentul și stilul de viață sofisticat.

Ansamblul rezidențial deveni funcțional în etape, pe măsură ce construim.

Mai multe detalii legate de stadiul construcțiilor și video-uri relevante poți găsi accesând pagina dedicată.

Vrei să primești mai multe detalii legate de ofertele noastre sau să faci o vizionare direct la showroom-ul nostru de pe Bulevardul Mamaia Nord 145? Contactează-ne acum folosind:

Telefon: +(40)744.305.050
E-mail: sales@AxxisNova.ro
Formularul din pagina de contact

Spații verzi

15.000 mp

grădini cu cireși japonezi

plante exotice

grădini suspendate

grădini în stil Versailles

terenuri de sport

zone de relaxare pe iarbă