Apartamente Disponibile

Luxul nu inseamna numai elemente de amenajare si decor. Luxul este o sinergie intre acestea si suprafetele mari, generoase, atent gandite pentru fiecare utilitate in parte.

Garsonierele AXXIS Nova dispun de:

Suprafete generoase

Terase mari (intre 6 si 13 m²)

Bucatarii deschise cu zona de dining

Baie de peste 5,5 m²

Confort si spatii mari, ideale pentru relaxare, iti stau la dispozitie. Cu siguranta va fi locul pe care il vei numi acasa!

Apartamentele cu 2 camere ale AXXIS Nova dispun de:

Suprafete generoase

Terase mari (intre 6 si 79 m²)

2 Bai de peste 5 m²

Atunci cand apartamentul tau cu 3 camere este mai spatios decat o vila; cand ai marea la picioare si facilitati de 5 stele - 24/24, 12 luni pe an - atunci realizezi ca ai facut cea mai buna alegere: AXXIS Nova!

Apartamentele cu 3 camere ale AXXIS Nova dispun de:

Terase mari (intre 34 - 106 m²)

Bucatarii deschise cu zona de dining

2 Bai de peste 5 m²

Proiectul Madrid

Sectorul rezidential al AXXIS Nova Resort & SPA cuprinde un total de 6 blocuri cu apartamente de lux la malul Marii Negre.

Madrid, primul bloc de locuinte premium, va cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Fiecare tip dispune de 3 stiluri de prezentare si decor care pot fi alese si puse in practica: Luna, Sollis, AXXIS.

Madrid este impartit in P+9E si are 3 scari.

Amprenta la sol a blocului este de 1.961 mp. 

SPECIFICATII

Madrid are o structura de rezistenta din beton armat, cu planseu tip dala din beton armat, lucru care vine cu beneficiul major de a avea o libertate mai mare de planificare a spatiilor interioare.

Zidaria exterioara se va realiza din Ytong termoizolant cu grosimea minima de 25cm, iar zidariile dintre apartamente se vor realiza din Ytong cu grosimea de 25 cm si vor fi placate cu materiale fonice atingand grosimea de 30 cm, in scopul realizarii confortului acustic in fiecare apartament.

Compartimentarile interioare din cadrul apartamentelor se vor realiza din structura Ytong, alternat cu structura din profile metalice usoare, umplute cu vata minerala bazaltica si dublu placate cu gipscarton.

Anvelopa exterioara a cladirii este una complexa, formata din zidarie Ytong si un sistem de fatada ventilata (termosistem din vata minerala bazaltica cu grosimea de 10 cm, strat de ventilatie naturala si finisajul exterior – Equitone).

Facilitati

Toate acestea, impreuna cu toate elementele cu care se monteaza formeaza un sistem de fatada ventilata ce prezinta mai multe avantaje, printre care:

- Amplifica rata de eficienta energetica

- Nu permite dezvoltarea umiditatii

- Nu contribuie la aparitia sau propagarea incendiilor

- Prezinta un aspect placut un timp indelungat

- Permite o intretinere mai buna in timp

- Permite interventie in spatele finisajului exterior fara a provoca distrugeri finisajului de fatada.

Fiecare apartament beneficiaza de o suprafata vitrata mare.

Tamplaria este de calitate superioara si este realizata din aluminiu, iar sticla va fi tip tri-pan. Tamplaria de la nivelul parterului este de culoare aurie, punand in valoare spatiile comerciale de la acest nivel. Tamplaria la nivelurile superioare este culoarea gri antracit. Balustrada de la balcoane este realizata din sticla laminata si securizata, cu prindere direct in elementele de rezistenta ale cladirii.

Contacteaza-ne: