Bine ati venit la proiectul Axxis Nova

Descopera universul AXXIS Nova!

Unde dorintele se impletesc cu armonia, puterea si designul, locul in care luxul se redefineste si se transforma intr-un stil de viata.

AXXIS Nova este resortul in care luxul inseamna mult mai mult decat materiale scumpe si elemente de design interior. Este locul in care suprafetele apartamentelor intra in normalitate!

AXXIS Nova reprezinta unul dintre cele mai noi si high-end Concepte integrate din Romania: un resort compus din 6 blocuri cu apartamente de lux si un hotel de 5* care va oferi servicii la cel mai inalt nivel.

Fie ca iti doresti o casa de vacanta sau o oportunitate de investitie sigura pe viitor,

Vis e AXXIS, iar visul tau tocmai a devenit realitate!

DOCUMENTE  -  Brosura Axxis Nova
Contact
An demarare proiect
2021
Apartamente de lux
252
Plaja privata
> 20 000 m²
Suprafata totala
49 760 m²
Hotel
Blocuri de locuinte
6
Locuri de parcare
 
Spatii verzi si de relaxare
 

AXXIS Nova este nu doar un colt de relaxare pentru tine si familia ta, dar si o oportunitate de investitie si asigurare a unui venit pasiv pe termen lung.

Pozitionarea foarte buna si facilitatile de 5* vor fi polul de atractie principal pentru turistii care vor dori sa isi petreaca vacantele pe malul Marii Negre, la un standard nemaiintâlnit pâna acum in România.

Fara griji, numai relaxare! Noi ne ocupam de totul pentru tine! De la intretinerea spatiilor verzi, a piscinelor, la curatenie generala si pâna la toate diligentele pentru a subinchiria apartamentele.

AXXIS Nova Resort & SPA va fi construit pe o suprafata de 50.000 metri patrati, in locul campingului “GPM Holiday” din Mamaia Nord, care are o istorie frumoasa de mai bine de 20 de ani si care reprezinta cel mai mare spatiu verde de la malul Marii Negre, cu o suprafata de 15.000 metri patrati.

AXXIS Nova Resort & SPA si-a propus sa pastreze suprafetele mari cu spatii verzi, transformandu-le in zone de relaxare DE LUX din Mamaia! La care va adauga facilitati multiple, premium, prin care va indeplini toate exigențele.

Ansamblul rezidential Axxis Nova
Avantaje proiect rezidential

Axxis Nova

Conceptul integrat AXXIS Nova va duce luxul pe malul Marii Negre la standarde foarte inalte:

- 20.000 metri patrati de plaja privata in Mamaia Nord

- Piscina exterioara incalzita de 900 metri patrati

- Un SPA Center cu piscina interioara si exterioara incalzita si servicii de masaj, sauna, jacuzzi, cosmetica si terapii

- Terenuri de volei, tenis si fotbal

- Hotel de animale interior-exterior

- Zona de relaxare pe iarba cu baldachine, gradina amenajata in stil francez, gradina cu ciresi japonezi, piateta cu oglinzi la infinit, piateta intre blocuri cu oglinda de apa, palmieri.

- Spatii comerciale de lux, cafenele si restaurante Sectorul rezidential - apartamente de lux la malul Marii Negre

Fiecare apartament este dotat cu tehnologia Smart Home. Acest lucru presupune controlul de la distanta a luminilor, a aparatelor electrocasnice, dar si a sistemului de incalzire si racire.

In ceea ce presupune securitatea locuintei, sistemul Smart Home poate include si sisteme de alarma, detectoare sau camere de supraveghere.

Avantajele unei case inteligente sunt securitatea, confortul si usurarea activitatilor zilnice.

  • Garsoniere avand suprafata construita: 53.46 mp – 62.77 mp
  • Apartamente cu 2 camere avand suprafata construita: 74.53 mp – 180.54 mp
  • Apartamente cu 3 camere avand suprafata construita: 114.53 mp – 225.76 mp
Contacteaza-ne: