Apartamente Smart

Disponibilitate

Alegeti etajul pentru a vedea apartamentele disponibile spre vânzare

Alegeti etajul pentru a vedea apartamentele disponibile spre vânzare

Blocul Madrid

Madrid, primul imobil cu apartamente de top din ansamblul AXXIS Nova Resort & SPA, este proiectat să cuprindă un total de 269 de unități locative – studiouri și apartamente cu 2, 3 camere, alături de penthouse-uri. Toate apartamentele au o înălțime de 2,90 metri și stabilesc noi standarde de concept și design pe piața de Real Estate din România.

Smart

Apartamentele AXXIS Nova Resort & SPA vor avea sistemul Smart Home deja instalat si se vor preda complet finisate: vor avea montate parchetul, gresia, centralele termice, sistemele de încălzire prin pardoseală, aparatele de aer condiționat, prizele, întrerupătoarele și corpurile de iluminat. În plus, toate băile vor fi complet utilate.

Sustenabil

Clădirile din cadrul ansamblului vor fi dotate cu panouri solare și sistem de fațadă ventilată, ambele soluții contribuind la un grad ridicat de eficiență energetică, care va reduce semnificativ costurile de întreținere a rezidenților. Amplasate în subteran, parcările în complex vor fi suficiente pentru toți locatarii.

Spații verzi

15.000 mp

grădini cu cireși japonezi

plante exotice

grădini suspendate

grădini în stil Versailles

terenuri de sport

zone de relaxare pe iarbă